logo Lluís Artigues - Fundació Tutelar

Memòria 2013

Benvinguda

La Fundació Lluís Artigues és una fundació tutelar privada sense afany de lucre creada l’any 2008, per iniciativa i amb el suport del Grup Sant Pere Claver.

Des de la Fundació Lluís Artigues hem seguit consolidant, l’any 2013, el projecte institucional treballant compromesos en oferir una atenció personal de forma continuada, així com prestar assistència, assessorament i orientació jurídica no només al tutelat sinó també als seus familiars. Des d’un punt de vista quantitatiu les dades i el volum de tutelats suposen un any més de creixement sostingut, acabant l’any amb un total de 239 tuteles.

Convé remarcar també dos aspectes qualitatius de la gestió de la fundació l’any 2013. En primer lloc la certificació del nostre model de gestió segons la norma ISO 9001:2008 i també important en temes de Responsabilitat Social Corporativa ha estat la certificació en EMAS (sistema comunitari europeu de gestió i auditoria ambiental) de l’equipament principal de la fundació i a la vegada seu social.

Per últim remarquem la força que ens aporta treballar conjuntament amb les entitats que integren el Grup Sant Pere Claver. Gràcies a un model de gestió comú i compartit sumem esforços que ens ajuda a créixer en aquests temps de crisi social i econòmica.

Confiem que aquesta Memòria sigui del teu interès i restem oberts a qualsevol proposta o comentari que ens vulguis fer arribar amb l’objectiu de continuar millorant.

Endavant!

Pere Benito, President Carles Descalzi, Gerent

© Sant Pere Claver 2014  |  Avís legal  |  Mapa del lloc
YouTube Flickr LinkedIn twitter facebook


disseny: martasdesign.com