logo Lluís Artigues - Fundació Tutelar

Memòria
2012

Benvinguda

Lluís Artigues - Fundació Tutelar és una fundació privada sense afany de lucre creada l'any 2008, per iniciativa i amb el suport del Grup Sant Pere Claver. La fundació orienta la seva activitat a la protecció legal i l'atenció social a les persones greument afectades pel patiment de malalties mentals, malalties relacionades amb l'envelliment i el deteriorament cognitiu i a les persones amb discapacitat intel·lectual, així com el suport a les seves famílies, mitjançant l'exercici de les figures de protecció previstes per la llei, i que són la tutela, la curatela, l'administrador patrimonial, el defensor judicial i, l'assistent.

Des de la Fundació Lluís Artigues treballem per oferir una atenció personal de forma continuada, així com prestar assistència, assessorament i orientació jurídica no només al tutelat sinó també als seus familiars.

La Fundació Lluís Artigues, forma part de l'Associació ENCAIX que agrupa diverses Fundacions Tutelars de Catalunya, i aquest any 2012 ha continuat experimentant un fort creixement el nombre de tuteles que gestiona. Aquest creixement en el servei a la societat i concretament als tutelats ha estat possible gràcies a la consolidació del model i estructura de gestió que aporta el Grup Sant Pere Claver, amb llarga trajectòria històrica i de treball envers aquests col·lectius.

Des de l'any 2012, el nou Pla Estratègic 2012-2015 del Grup Sant Pere Claver, defineix com a prioritari la consolidació del creixement i adaptació als nous reptes socials, econòmics i de l'entorn. Volem seguir esdevenint una organització accessible, propera, dinàmica i innovadora envers les persones amb la voluntat que des de fa més de 65 anys caracteritza al Grup Sant Pere Claver que ens va fer néixer i que ens ajuda a créixer.

Confiem que aquesta Memòria sigui del teu interès i restem oberts a qualsevol proposta o comentari que ens vulguis fer arribar amb l'objectiu de continuar millorant.

Endavant!

Pere Benito, President Carles Descalzi, Gerent

© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com